20 år med leiebil

LeiEnBil.no

Om oss

Leienbil.no

LeiEnbil.no er et norsk selskap registrert i Vestland Fylke. Vi ble etablert i 2004 og vår misjon er å tilby billige leiebiler i hele verden. Vår tjeneste er å tilgjengeliggjøre sammenligningstjenesten fra vår samarbeidspartner Cartrawler for våre norske kunder. Ved å sammenligne priser på leiebil i denne tjenesten så kan våre kunder selv finne den billigste prisen og den foretrukne leverandøren. 

 

Vår Historie: Ved oppstarten i 2004 samarbeidet vi utelukkende med leverandøren Europa Rent a Car i Spania. (Byttet senere navn til Goldcar). På dette tidspunktet var det ikke vanlig å leie bil på internett, og alle de større leverandørene i Spania var internasjonale leverandører i et marked preget av lite konkurranse. Å kunne tilby bestilling av leiebil fra en lokal spansk leverandør ble derfor noe helt nytt. I 2004 var det ikke søkemotorer slik som i dag, men prislister. Vår booking side var derfor en lite avansert kalkulator som regnet pris ganger antall dager, og sendte dette videre som en bestilling per epost til Spania. 
Senere har leiebil markedet på nettet endret seg mye og det kom til større internasjonale leverandører som Rentalcars og Cartrawler. Vi har samarbeidet med Cartrawler lenge og tilbyr nå søk i deres database med alle de store leverandørene og på mer enn 6000 lokasjoner i hele verden. Ved å bruke denne søkemotoren så får våre kunder en god oversikt over priser og betingelser. 

For å levere billigst mulig leiebil på nettet så er Cartrawlers kundersenter også i stor grad virtuell. Om det er nødvendig å endre leie eller kansellere den, så kan våre kunder gjøre dette selv. Dersom det er behov for assistanse så er det en live chat funksjon på min bestilling, der du kommer i direkte kontakt med Cartrawler. 

 Har du spørsmål, så finner du svar på det meste i vår hjelp seksjon. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på, så er du velkommen til å ta kontakt med oss. 

Ved bruk av vår tjeneste gjør vi oppmerksom på våre betingelser. 

Vi i LeiEnBil.no ønsker deg en problemfri reise!

 

leienbil 2004

LeiEnBil.no i 2004

Slik så vår side ut i 2004, lenge før wordpress og joomla var siden programmert manuelt. På grunn av begrenset internett hastighet så var de fleste sider tekstbasert.

leienbil 2013

LeiEnBil.no fra 2007 - 2014

Våre siders design i 6 år. Bilder og media ble vanlig og automatisk søkemotor ble integrert på siden

leienbil.no i 2018

LeiEnBil fra 2014

Slik var vår første wordpress design. Vår partner Cartrawler leverte søkemotor og stadig flere lokasjoner ble tilgjengelig